همواره شهرهای زیادی وجود دارند که خیار گلخانه از تولید می کنند. و به دلیل اینکه دارای کیفیت می باشند در بازار های داخلی و خارجی مشتریان خاص خود را دارند.نمایندگی های وجود دارند که خیار گلخانه ای بوته ای مرغوب تولید می کنند. گلخانه های در سراسر کشور وجود دارند که به تولید خیار بوته ای مشغول هستند.و بسته به تقاضای مشتریان به بازارهای داخل و خارج می فرستند.
راهنما افزایش ماندگاری خیار گلخانه ای بوته ای مرغوب
خیار از گیاهان زراعی به شمار می آید که بیشتر مردم در باغچه های خود خیار می کارند که کیفیت مناسبی نیز دارد اما نکته مهم در مورد کاشت خیار این است ،
که از بذر درجه یک استفاده کنیم تا بتوانیم محصول زیادی تولید و برداشت کنیم و میزان گلدهی گیاه خیار بالا باشدشرایط مختلفی در افزایش باردهی تولید خیار گلخانه ای وجود دارد ازجمله کرده افشانی ، شرایط خاک و کود اهمیت زیادی دارد.
وقتی که ارتفاع بوته خیار به هفتاد سانتی متر رسید و اگر هرس به درستی انجام شده باشد .بوته خیار به بار مینشیند و موقع برداشت محصول است .برداشت میوه یکه روز در میان صورت می گیرد .
زمانی که هرس یک روز درمیان شد میتوان عمل برداشت را انجام داد. هر چه فاصله برداشت طولانی تر شود اندازه خیارها بزرگتر و بازارپسندی آن ها کمتر میشود.همچنین ماندن خیارهای رسیده روی بوته باعث زرد شدن و کاهش کیفیت و مانع تولید خیارهای بعدی، کج شدن، گل ریزی و نهایتا کاهش تولید میشود.
.پس از برداشت خیار باید محصول را دور از تابش مستقیم نور خورشید نگه می داریم ، محل نگهداری خیار باید خنک باشد در صورت خنک بودن محصول 2 تا 1 کیفیت و تازگی خود را حفظ می کننددمای محیط هم باید بالای 10 تا 13 درجه سانتی گراد باشد . مدت انبار داری خیار 14 روز می باشد.
عرضه خیار گلخانه ای بوته ای مرغوب کیلویی
تولید خیار بوته ای هم به صورت کاشت گلخانه ای و هم در مزارع انجام می شود. تولید خیار در مناطق گرمسیری وجود دارد اما در مناطق سرد به صورت کشت دوم انجام می شود .معمولا عرضه خیار بوته ای به مصرف کنندگان به صورت کیلویی می باشد ، خیار یکی از صیفی جات پرفروش است .تولید صیفی جات از مشاغل که با سرمایه گذاری سنگین شروع می شود اما بازدهی و سود آن مدت زمان کوتاهی دارد.خیار به دو نوع بو ته ای و گلخانه ای تقسیم می شود که از لحاظ شکل ظاهری باهم تفاوت دارد که طعم و مزه آنها باهم متفاوت است . قیمت خیار با توجه به نوع کیفیت عطر ، طعم ، و شکل ظاهری آن تعیین می گردد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.